Angel Di Maria transferde kararını verdi

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Teknik direktörlük görevine Giovanni van Bronckhorst'u getiren Siyah-Beyazlılar, Rafa Silva transferiyle taraftarlarını sevindirdi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanıyor. Teknik direktörlük görevine Giovanni van Bronckhorst'u getiren Siyah-Beyazlılar, Rafa Silva transferiyle taraftarlarını sevindirdi. Beşiktaş, Silva'nın yanı sıra bir süredir Angel Di Maria'yı da kadrosuna katmak için çaba sarf ediyordu. Arjantinli yıldız, kariyerinin yeni aşamasında hangi kulüpte oynayacağına karar verdi.

Radio Continental'in haberine göre Beşiktaş, Arjantinli yıldız Angel Di Maria'ya 2 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundu. Ancak, Di Maria bu teklifi reddetti ve Arjantin Ligi takımlarından Rosario Central'in teklifini kabul etmeye karar verdi.

Geçen sezon Benfica formasıyla 50 maça çıkan Di Maria, 32 gole doğrudan katkıda bulunarak önemli bir performans sergiledi.

Haberde, 36 yaşındaki futbolcunun kariyerinin bu aşamasında ülkesine dönerek Rosario Central'de oynamayı tercih ettiği belirtildi. Beşiktaş'ın bu transferde istediği sonucu alamaması, taraftarlar arasında hayal kırıklığı yaratırken, Di Maria'nın ülkesine dönmesi ise Arjantin futbolu için büyük bir kazanç olarak görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.