Anında 10.000 TL faizsiz kredi verilecek!

İş Bankası dönemsel olarak yeni kampanya fırsatlarını duyuruyor. Banka nakde ihtiyacı olan vatandaşları çok sevindirecek bir duyuru paylaştı. 10.000 TL’ye varan nakit destek sağlanacak. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

İş Bankası dönemsel olarak yeni kampanya fırsatlarını duyuruyor. Banka nakde ihtiyacı olan vatandaşları çok sevindirecek bir duyuru paylaştı. 10.000 TL’ye varan nakit destek sağlanacak.

İŞ BANKASI YENI KAMPANYA

İş Bankası müşterileri adın özel bir kampanya duygusu paylaştı. İş Cep uygulaması üzerinden faizsiz kredi imkanı sağlayan İş Bankası uygulama üzerinden giriş yapanlara özel olarak 10.000 TL’ye kadar faizsiz finansman sağlayacak. Yeni kampanyası ile birlikte İş Bankası müşterilerine faizsiz kredi verecek.

10.000 TL’LIK NAKDI DESTEK

İş Bankası paylaşmış olduğu kampanyaları ile birlikte vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Banka bu seferde yeni kampanyasını duyurdu. Banka İş Cep uygulaması üzerinden müşteri olanlara faizsiz kredi seçeneği sunacak. İş Bankası mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılıp 10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit kredi kazanılabilecek. Geri ödeme seçenekleri ise 12-24 ay şeklinde olacak. Başvurunun onaylanmasının ardından kredi hesapları anında aktarılıp nakit ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanabilecek.

KAMPANYA DETAYLARI BELLI OLDU

Promosyon üzerinden yararlanmak isteyenlere yönelik olarak önemli bir adım atan İş Bankası kampanya ile ilgili bazı şartları belirledi. Kampanyanın ilk şartı banka müşterisi olmak şeklinde oldu. Bu kazançlı promosyon ödemesi ile birlikte finansal ihtiyaçları hızlı ve kolay bir şekilde çözüm sağlanılabilecek.

 

KREDİ BAŞVURUSU İÇİN İZLEMENİZ GEREKEN YOL

İş Bankası’nın İş Cep uygulaması üzerinden faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak adına ilk adım olarak İş Cep uygulamasının indirilmesi ardından müşteri olmak istiyorum seçeneğinin seçilip online başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru sonrası hesabın açılması ile birlikte tarafa gönderilen müşteri hizmetleri numarası ile birlikte İş Cep şifresi veriliyor. İş Bankası müşterisi olunduğunda ise bu şifre kullanılarak uygulama içine giriş yapılıp 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi başvurusu yapılabilecek. Daha yüksek kredi limiti kullanılması istendiği takdirde bankadan düşük faizlere de sahip olan ihtiyaç kredisi kampanyalarına katılım 100.000 TL’ye kadar hızlı kredi alınabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

TÜİK yılın ilk çeyrek işsizlik rakamlarını açıkladı
Merkez Bankası Enflasyon Tahminini Açıklayacak: Emekliler İçin Zam Beklentisi Yükseliyor
'Hazırlığınızı yapın' diyen İslam Memiş, gram altında dip ve zirve iki rakam verdi
İsrail'den Türkiye'ye ticaret misillemesi
Kamuda tasarruf tedbirleri genelgesi Resmi Gazete'de