Ankara Belediye Başkanı Yavaş: "Yapamazlar, edemezler, yönetemezler dediler"

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ile birlikte Elmadağ’da Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ile birlikte Elmadağ’da Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışına katıldı.

YAVAŞ'TAN TURGUT ALTINOK'A YANIT

ABB Başkanı Mansur Yavaş, AKP’nin Ankara adayı Turgut Altınok’a seslenerek, "Biz Keçiören’de 50 bin aileye destek oluyoruz. Siz yönettiğiniz ilçede 50 bin kadar desteğe ihtiyacı olan aileyi bilmiyorsanız o zaman hiç bu konulardan bahsetmeyeceksiniz" diye konuştu. Etkinlikte gündeme dair açıklamalarda bulunan Yavaş, geçmişte yapılan korkutmalara dikkat çekerek, "Biz belediye başkanı olmadan önce ‘Yapamazlar, edemezler, yönetemezler, daha ilk aydan maaşları ödeyemezler’ gibi korkutmaya başlayıp daha sonra ‘Sosyal yardımları kesecekler, işçileri çıkaracak’ ve benzer biliyorsunuz karalamaların hepsi vardı" ifadelerini kullandı.

TÜM İHALELER AÇIK, HESAPLAR SAYFA SAYFA YAYINLANDI

Yavaş, açıklamalarında şunları belirtti: "Allah’a çok şükür bir beş yıl geçti. Ne işçileri çıkarttık? Hepsi mutlu, hep birlikte mesai arkadaşımız gibi çalışıyoruz ne de sosyal yardımları kestik. O ‘Maaşları bile ödeyemezler’ diyen belediyeyi şu anda Amerika’daki fişlenen kuruluşa göre kredibilitesi en büyük belediyenin Ankara Büyükşehir Belediyesi olduğunu açıkladı. Yaptığımız çalışmalardan İngiltere’den Dünya Başkentleri Başkent Ödülü’nü aldık. Ve bugün Türkiye’de ‘Mansur Yavaş Belediyeciliği’ konuşuluyor."

YAVAŞ: "HER ŞEYİMİZ AÇIK, HAZIRIZ HESAP VERMEYE"

"Her şeyimiz o kadar açık ki her yerde hesap vermeye hazırız" diyen Yavaş, "Zaman zaman bazı siyasileri görürsünüz. Herhangi bir yolsuzluk iddiası olduğu zaman ‘Ben hesabımı öbür dünyada veririm. Kimseye hesap vermem’ gibi böbürlenenleri görürsünüz. Her şeyimiz o kadar açık ki her yerde hesap vermeye hazırız. Ve diyoruz ki; bu dünyada hesabını veremeyen kimse öbür dünyada mümkün değil veremez. Onun için hem bu dünyada hesabını vereceksiniz hem öbür dünyada. Ondan sonra vatandaşın karşısına böyle korumasız bir şekilde alnı açık bir şekilde çıkacaksınız" şeklinde konuştu.

YAVAŞ: "İNSANA DOKUNMAKTAN DAHA GÜZEL NE OLABİLİR?"

Yavaş, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ben şimdi Başkent Kart’ı üç senedir uyguluyorum değil mi? Fakat rakibim Başkent Kart verecekmiş, duymamış. Üç senedir dağıttığımız şeyi icraat olarak sunuyor. Biz birer kilo et veriyoruz. ‘Ben but veriyorum’ diye övünüyor. Faaliyet raporuna bastık ki bir şubat ayında iki kişiye kasım ayında 11 kişiye vermiş. Biz Keçiören’de 50 bin aileye destek oluyoruz. Siz yönettiğiniz ilçede 50 bin kadar desteğe ihtiyacı olan aileyi bilmiyorsanız o zaman hiç bu konulardan bahsetmeyeceksiniz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı