Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Oy Kullandığı Sandıkta Durum Belli Oldu

Ankara'nın Ümitköy semtinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde yapılan oylamanın sonuçları açıklandı. Mansur Yavaş'ın oy kullandığı 4101 numaralı sandıkta, 275 geçerli oyun 236'sı Yavaş'a çıktı.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde oy kullandığı 4101 numaralı sandıkta sonuçlar belli oldu.

Buna göre Yavaş'ın oy kullandığı sandıkta kayıtlı 347 seçmenden 279'u oy kullandı. Oyların 275'i geçerli sayılırken, 236 oy Mansur Yavaş'a, 28 oy Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'a çıktı.

Bu sandıkta, Zafer Partisinin adayı Hüseyin Bartu Soral 3, Saadet Partisi adayı Cafer Güneş ile DEM Parti'nin adayı Gültan Kışanak 2'şer, İYİ Parti'nin adayı Cengiz Topel Yıldırım, Türkiye Komünist Partisinin adayı Ali Ufuk Arıkan, Yeni Türkiye Partisi adayı Serkan Ünver, Demokrasi ve Atılım Partisi adayı Celal Mümtaz Akıncı 1'er oy aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Mahalli İdareler Genel Seçimleri sırasında kullandığı oy ve sonuçlarına dair detaylı bilgiler. Oy kullanılan sandıktan Yavaş lehine çıkan sonuçlar, yerel politika ve seçmen tercihleri hakkında önemli ipuçları veriyor. Daha fazla bilgi ve detay için resmi seçim sonuçlarına ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin duyuruları bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı