Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Çalıyor ama çalışıyor zihniyetini toprağa gömdük"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı'nda yaptığı konuşmada, adayların servetlerinin açıklanması gerektiğini vurguladı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi Açılışı'nda yaptığı konuşmada, adayların servetlerinin açıklanması gerektiğini vurguladı. Yavaş, "Mal beyanımı açıkladım, her şeyimiz açık. Bütün adaylar açıklasın, herkes görsün göreve gelmeden önceki servetini, göreve geldikten sonraki servetini herkes görsün" dedi. 

ANKARA'NIN TAMAMINA EŞİT HİZMET SLOGANI

Yavaş, Ankara'nın her kesime eşit hizmet götürülmesi gerektiğini vurgulayarak, "En fazla eleştirdiğimiz konu nereden çok oy alırsam oraya hizmet ederim anlayışı... Ankara’nın tümünü kucakladık. Tüm muhtarlar, tüm ilçeler hiçbirisi bizim ayrım yaptığımızı söyleyemezler, böyle bir ayrım yapmak bizlere yakışmaz" diye konuştu. Yavaş, rakiplerini eleştirerek, işçi istihdamı ve şeffaflık konularında vaatlerde bulundu. "Rakibimiz işe gelir gelmez hem de kendi partilisi 600 kadar işçiyi işten attı. Yuh yok, sandıkta yanıt vereceğiz" diyen Yavaş, bütün ihalelerin açık olacağını ve hesapların canlı yayınlanacağını belirtti. 

ANKARA'YA ADİL YÖNETİM VAADİ

Yavaş, Ankara'nın paralarının adil ve verimli bir şekilde kullanılacağı sözünü vererek, "Proje yapıyorum diye Ankara halkının parasını çöp projelere asla yatırmıyoruz. Bu paralar zorlukla kazanılan paralar, alın teriyle kazanılan paralar, bizlere emanet edilen bu paraları kendi cebimizdeki parayı nasıl harcıyorsak öyle harcamalıyız" dedi. Yavaş, Ankara'nın her bölgesine hizmet götürme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, "İnşallah Ankara Büyükşehiri çok büyük bir farkla kazanıyoruz. Keçiören’in hak ettiği hizmetlerin kavuşturmanın zamanı geldi öyle mi? Bir yönetici kimseyle küs olamaz, her insanın verdiği oya saygı duyar, vatandaşın takdiri neyse ona saygı duyar. Bizler seçildiğimizden itibaren kimseyi ayırmadan, hangi ilçe kime oy vermiş, vermemiş bakmadan çalışmaya başladık. En fazla eleştirdiğimiz konu nereden çok oy alırsam oraya hizmet ederim anlayışı...Ankara’nın tümünü kucakladık. Tüm muhtarlar, tüm ilçeler hiçbirisi bizim ayrım yaptığımızı söyleyemezler, böyle bir ayrım yapmak bizlere yakışmaz" ifadelerini kullandı. 

MECLİS ENGELLERİNİN KALDIRILMASI İSTENİYOR

Son olarak, Yavaş, meclis engellerinin kaldırılması gerektiğini belirterek, "Geçen dönemde belediyeyi kazanmamıza rağmen maalesef meclis üyeliğinde sorun çektik, 148’de 40 kişiydik. Şimdi istiyoruz ki Ankara’daki tüm belediyeleri kazanalım, belediye meclisimizdeki engeller kalksın doya doya tüm Ankara’ya hizmet edelim istiyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Aynı felaketin Türkiye'de de yaşanabileceğini düşünmek bir vehim değil
Parti kapatılmadı binayı taşıdık
Milli yas ilan edildi, bayraklar yarıya indi
Erdoğan seçimden ders almamış, yargıya müdahalede ısrarcı
Bakanlık için 15 katlı bina kiralandı, içi tamamen yenilendi