Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden örnek hareket! Ramazan pideleri 5 TL'den satılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesinden misal bir davranış geldi. Uzun süredir gündemde yer alan Ramazan pidesi tutarları hakkında açıklamalar peş peşe geliyor. İstanbul'un peşinden Ankara Büyükşehir Belediyesi de ramazan pidesi fiyatlarını düşürdü.

Ramazan ayına sayılı günler kala en oldukça tartışılan mevzu da ramazan pidesi fiyatı olarak gündemde yer alıyor Türkiye genelinde 300 gram Ramazan pidesinin fiyatı 10 TL olarak belirlenirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu misal bir davranışa imza attı. Halk Ekmek büfelerinde 300 gramlık Ramazan pidesinin fiyatını 5 TL'ye düşüren İmamoğlu’nun peşinden Ankara Büyükşehir Belediyesinden de benzer bir izahat geldi.

ANKARA'DA PİDE FİYATLARI DÜŞTÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Ankara'da pide fiyatlarının 5 TL'ye düşürüldüğünü deklare etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üstünden meydana getirilen paylaşım ile pide fiyatlarının 5 TL'ye düşürülmüş olduğu açıklandı.


Türkiye Fırıncılar Federasyonu ise 300 gramlık ramazan pidesinin 10 TL'den satılacağını belirtirken Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek büfelerinde pide fiyatının 5 TL olacağını duyurdu.


ABB, sosyal medya hesabından meydana getirilen izahat kapsamında “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan'da yurttaşlarımız için uygun fiyatlı pide üretimine başlıyoruz. Halk Ekmek şubelerimizden alabileceğiniz pide fiyatını 5 TL olarak belirledik” ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Unutulmaz Eser 'Kürk Mantolu Madonna' Dizi Olarak Geliyor!
Kaçak Hayvan Kaçamağı: Güney Afrika'da Tutuklanan Şüphelinin Şaşırtıcı İntiharı
"34 Bin insan için geç kaldınız"
İsrail, Gazze'ye İnsani Yardımların Girişini Artırmak İçin Erez Sınır Kapısı'nı Açtı
Fenomen diziye final kararı!