Ankara Numune'de yangın!

Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangın söndürüldükten sonra başlatılan soğutma çalışmaları sona erdi.Alınan bilgiye göre, Altındağ'da, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Beyin Cerrahi ve...

Ankara'daki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangın söndürüldükten sonra başlatılan soğutma çalışmaları sona erdi.

Alınan bilgiye göre, Altındağ'da, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerinin bulunduğu B Bloku'nun çatı katında gece saatlerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Olayın hemen ardından, beyin cerrahi ve üroloji servislerindeki 100'e yakın hasta, başka bölümlere tahliye edildikten hemen sonra Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanelerine ambulanslarla nakledildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. 32 araçla yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, soğutma çalışmasını da tamamladı.

Öte yandan, itfaiye ekiplerinin yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırması devam ediyor.

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

Sağlık Bakanlığı, Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangın hakkında açıklama yaptı.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, "Beyin Cerrahi ve Üroloji servislerindeki 100'e yakın hasta, hastane içerisindeki başka bölümlere tahliye edilmiştir. İhtiyaç duyulması halinde çevredeki hastanelere nakilleri sağlanacaktır" denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor