Ankara Valiliği uyarıda bulundu: Kuzey ve batı çevrelerinde kuvvetli yağış beklenmekte

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi verilerine dayanarak, önümüzdeki saatlerde şehrin kuzey ve batı bölgelerinde şiddetli yağışların olacağını duyurdu.

Ankara Valiliği, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi verilerine dayanarak, önümüzdeki saatlerde şehrin kuzey ve batı bölgelerinde şiddetli yağışların olacağını duyurdu. Valilik, vatandaşların ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışı gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Bu tür durumlarda güvenliği sağlamak adına gerekli tedbirlerin alınmasının önemli olduğunu vurguladı.

TEDBİRLİ OLUNMASI GEREKİYOR

Ankara Valiliği'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılmış olan paylaşımda, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; Yapılan son değerlendirmeler ve meteoroloji radarı verilerine göre; önümüzdeki 2 saatlik periyotta Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların yerel güçlü olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında güçlü rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir," ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.