Ankara'da 16 yaşındaki genç, pompalı tüfek ve bıçakla dehşet saçtı! 3 saat içinde 8 kişiyi yaraldı!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında abisinin de olduğu 4 kişiyi ise bıçakladı...

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Bir Çocuk, Silahlı ve Bıçaklı Saldırılarda 8 Kişiyi Yaraladı!

Aktepe Mahallesi'nde Dün Akşam Saatlerinde Arda A. adlı 16 yaşındaki bir çocuk, iddiaya göre duraktan çağırdığı taksiye yanındaki 3 arkadaşıyla bindi. Arda A. ve arkadaşları arasında yapılan konuşmalardan gasp planı yaptıkları fark edilen taksi şoförü, duraktaki arkadaşlarına telsizle anons yaparak durumu bildirdi. Bunun üzerine Arda A. ve arkadaşları, taksi şoförünü tehdit ederek araçtan indi ve uzaklaştı.

Arda A., önce caddede Arda Sırça'yı bıçakla yaraladıktan sonra başka bir taksiyle tehdit ettiği taksi şoförünün çalıştığı durağa gitti. Burada araçtan inip elindeki pompalı tüfekle durağa rastgele ateş etti. Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan bu olayda taksi şoförü Mert D. ve onu ziyarete gelen babası Refik D. tüfekten çıkan saçmalarla yaralanırken, panikle kaçan taksi şoförleri Ahmet E. ve Taner Ş. de düşerek yaralandı. Ardından kaçan Arda A., Kamil Ocak Mahallesi'nde Umut İşgören, aynı mahallede Yusuf Güçlü ve son olarak ağabeyi Mehmet Ali A.'yı bıçakladı.

Toplamda 3 saat 15 dakika içinde 8 kişiyi yaralayan Arda A., Keçiören Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Arda A., dostlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü ve bu yüzden durağa saldırdığını iddia etti. Diğer vakalarda ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğunu öne sürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor
Ankara'da Yaşayan Emeklilere Müjde: ABB Hesaplara Para ve Et Yardımı Yaptı!
AK Partili Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 7 milyon liralık yurt dışı gezisi
‘Belediye yerine çöken TÜGVA’yı çıkardık’
İzmir Su Kaynaklarında Endişe Verici Düşüş! İZSU'dan Uyarı: Su Tasarrufu Şimdi Daha Önemli!