Ankara'da 5 kişinin ölü bulunduğu evden gelen ilk bilgiler

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir evde bulunan Afgan uyruklu beş cesetle ilgili başlatılan ilk tespitlere göre, yaşamını yitirenlerin ikisinin çoban, ikisinin matbaa işçisi ve birisinin ise fırın işçisi olduğu tespit edildi.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bir evde Afganistan vatandaşı 5 kişinin cesedi bulundu.

Altındağ Örnek Mahallesi'nde Sami Ulus Çocuk Hastanesi’nin bulunduğu Babür Caddesi'nin paralelindeki 4 katlı bir apartman dairesinin ikinci katında arkadaşlarıyla kalan Afganistan vatandaşı 5 kişiden haber alamayan yakınları polise haber verdi.

İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, 5 kişinin cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 5 kişinin bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

Polis, evin çevresindeki sokakları araç ve yaya trafiğine kapattı.

Ankara Emniyet Müdürü’nün geleceğinin söylenmesi üzerine polis cesetlerin bulunduğu evin karşısındaki alanı da şeritlerle kapattı.

Bölgede olay yeri incelemesi yapılacağını belirten polis basın mensuplarından evin yaklaşık 200 metre ötesindeki şeridin arkasına geçmesini istedi. Evin görülebileceği noktalar da polis araçlarıyla kapatıldı.

VALİLİK: SAVCILARIMIZ NEZARETİNDE BÜTÜN BOYUTLARIYLA SORUŞTURULUYOR

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada "Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır" denildi. 

SAVCILIK: KİMLİKLERİNİN TESPİTİNE YÖNELİK ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi: "10.11.2022 günü saat 19.30 sıralarında Altındağ İlçesi Örnek Mahallesinde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla eks olduğu görülmüştür. Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir." (DUVAR)

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"