Ankara'da cinsel istismar şoku: Engelli kızını pazarladığı ortaya çıktı!

Lise öğrencisi Z.N.İ'nin ifşaatı ve ardından gelen tahliye kararı şaşkınlık yarattı. Babası ve ağabeyi tarafından cinsel istismara uğradığını iddia eden Z.N.İ'nin, duruşmada ağabeyine yönelik ifadesini geri almasıyla, mahkeme abinin tahliyesine karar verdi.

Ankara Altındağ'da yaşayan lise öğrencisi Z.N.İ, geçen yıl okulundaki rehber öğretmene, babası Ergün İ. ile ağabeyi S.A.İ.'nin kendisine yıllardır cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı, ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Ergün İ. ve S.A.İ., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Z.N.İ'nin ifadesinde, babasının onu başka erkeklerle ilişkiye zorladığını ve bu ilişkiler sonrasında para aldığını, son istismarın ise 2023 Temmuz'unda gerçekleştiğini belirttiği kaydedildi. Ayrıca, ağabeyi S.A.İ.'nin geçen yıl ağustos ayında evde kendisine saldırdığını ve bu olayın ardından düşürdüğü ifade edildi.

Hafif düzey zeka geriliği bulunduğu belirtilen Z.N.İ'nin beyanı, adli raporlar ve soruşturma sonucunda Ergün İ. hakkında 'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 22,5 yıla kadar, S.A.İ. hakkında ise 'Evlenme yasağı bulunan kişiyle cinsel ilişkiye teşebbüs' suçundan 5 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

İddianame, Ankara 33'üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi ve ilk duruşmada tutuklu sanıklar Ergün İ. ve S.A.İ. ile mağdur Z.N.İ. hazır bulundu. Ancak, Z.N.İ'nin duruşmada ağabeyi S.A.İ'ye iftira attığını kabul etmesi üzerine mahkeme, S.A.İ.'nin tahliyesine karar verdi, Ergün İ.'nin tutukluluk halinin devamına hükmetti ve duruşmayı 5 Haziran'a erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada