Ankara'da o gün ücretsiz oluyor! ABB sevindirici haberi verdi: O saatler arası para ödemeyin!

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru, vatandaşlara toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunduğunu belirtti.

Ankara'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuru, vatandaşlara toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunduğunu belirtti. Bu uygulama, 15 Temmuz'un önemini vurgulayarak, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlıyor. Vatandaşlar, bu özel günde şehrin farklı bölgelerine kolaylıkla ve ücretsiz ulaşım imkanından faydalanabilecekler.

EGO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMA

DUYURU
https://t.co/iDzibeJjDL pic.twitter.com/t1yJ29PFLn

— EGO Genel Müdürlüğü (@egobilgi) July 12, 2024

EGO Genel Müdürlüğü, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin aldığı karara istinaden yapılan açıklamada, "Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı karar gereğince yurttaşlarımız, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 06.00'dan, 16 Temmuz 2024 Salı günü saat 06.00'ya kadar, EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz faydalanabileceklerdir." denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.