Ankara'da tebliğciler pavyona girip fetva verdiler! İşte sosyal medyayı sallayan o görüntüler...

Ankara'da bir pavyonda yaşanan tebliğ olayı, sosyal medyada geniş yankı buldu. Kafeterya ve bar gibi mekanlarda sıkça karşılaşılan tebliğciler, bu kez eğlence mekanlarında vatandaşlara ulaşarak gündeme oturdu.

Ankara'da bir pavyonda tebliğ adı altında gerçekleşen olay, sosyal medyada geniş yankı buldu. Kafeterya, bar, tekel bayi gibi yerlerde sıkça karşılaşılan tebliğciler, bu sefer pavyon sahnelerinde görüntülendi.

MÜZİSYEN ALİCAN ERKAL'DAN İLGİNÇ TEPKİ

Müzik sahnesinde performans sergileyen Alican Erkal, tebliğcilerin pavyon ziyaretine dair çekilen görüntülere sosyal medyada yayılan tepkilerin ardından açıklama yaptı. Erkal, tebliğcilerin mikrofon alarak bir süre konuşma yaptıklarını ve ardından ayrıldıklarını belirtti.

SANATÇI: "HOCALARIN RİCASI ÜZERİNE VERDİK MİKROFONU"

Alican Erkal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlar hocalar geldi, yalnız mikrofonda nasihat verip yanlışı gerçeği söylediler. Saygı ile herkes dinledi ve 3-4 dakika konuşup gittiler. Başka yerlere çekip, başka şeyler düşünmeye gerek yok. Prim için böyle bir şeye gerek yok ki biz zaten istemedik, hocaların ricası bu" ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, birçok kullanıcı tebliğcilerin pavyon ziyaretine büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar, özel mekanlarda insanların eğlencesine müdahale edilmesine karşı çıkarak, sosyal medya üzerinden olaya dair görüşlerini dile getirdi.

Olayın detayları ve tepkiler, kamuoyunda tartışma yaratmaya devam ederken, tebliğcilerin farklı mekanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hollywood'un "B Film Kralı" efsane yönetmen Roger Corman, hayata gözlerini yumdu!
Geçtiğimiz hafta ekrana gelmemişti. Bahar dizisinden bir kötü haber daha geldi
Kuşum Aydın'ın Son Estetiği Gündem Oldu! Görenler Gözlerine İnanmadı!
Camdaki Kız'dan sonra en iddialı dizi: Kanal D yerine gelecek diziyi açıkladı!
E-Call Teknolojisi Kaza İncelemesinde Önemli Rol Oynuyor: Savcılığın Tutumunda Tartışma