Ankara'da TIR'ın Fırlayan Tekeri 18 Yaşındaki Kızın Ölümüne Sebep Oldu

Ankara'da bir TIR'ın fırlayan tekeri 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın ölümüne neden oldu. Teker, bakkaldan ekmek alıp yürüyen Eraslan'a çarptı. Kaza, Elmadağ mevkiinde meydana gelirken, TIR şoförü gözaltına alındı. Eraslan bugün toprağa verilecek.

Ankara'nın Elmadağ mevkisinde, seyir halindeki bir TIR’ın fırlayan tekeri 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın ölümüne yol açtı. Dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen kazada, TIR’ın tekeri 1 kilometre savrularak, bakkaldan ekmek alıp yürüyen Eraslan’a çarptı. Eraslan olay yerinde hayatını kaybetti. TIR şoförü gözaltına alındı ve Eraslan bugün toprağa verilecek.

Ankara'da yaşanan trajik kazada, seyir halindeki bir TIR’ın fırlayan tekeri, 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın ölümüne neden oldu. Kaza, Ankara-Samsun yolunun Elmadağ mevkisinde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. TIR'ın tekeri yerinden çıkarak yaklaşık 1 kilometre savruldu ve yolda yürüyen Berra Eraslan’a çarptı. Teker daha sonra park halindeki bir minibüse de çarptı. Eraslan olay yerinde yaşamını yitirirken, elindeki ekmekler çevreye saçıldı.

Kazadan birkaç dakika önce Berra Eraslan'ın bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Eraslan'ın bakkaldan ekmek aldıktan sonra ödeme yapıp çıktığı ve eve gitmek üzere yürüdüğü görülüyor. Yolda yürüdüğü sırada karşısına çıkan lastiğin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Berra Eraslan’ın bugün toprağa verileceği belirtilirken, TIR şoförü M.Ç. gözaltında ve polisteki işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.