Ankara'daki köpek katliamında Mansur Yavaş’ı karalama iddiası

Ankara’da zehirlenerek katledilen köpeklerin yankıları sürerken sosyal medyada videosu dolaşan bir vatandaşın iddiaları büyük etki yarattı. Karakolun önünde çekim yaptığını söyleyen vatandaş köpeklerin yeni belediye başkanı...

Ankara’da zehirlenerek katledilen köpeklerin yankıları sürerken sosyal medyada videosu dolaşan bir vatandaşın iddiaları büyük etki yarattı. Karakolun önünde çekim yaptığını söyleyen vatandaş köpeklerin yeni belediye başkanı Mansur Yavaş’ı karalamak için yapıldığını iddia etti.

Ankara, Batıkent'te çok sayıda sokak köpeğinin zehirlenerek katledildiği ortaya çıktı. Korkunç tabloyla karşılaşan vatandaşlar isyan etti. Karakolun önünde çekim yaptığını söyleyen vatandaş köpeklerin yeni belediye başkanı Mansur Yavaş’ı karalamak için yapıldığını öne sürdü.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesine bağlı Batıkent bölgesinde kendilerine gelen ihbarlar sonucu olay yerine giden hayvan severler korkunç bir tabloyla karşılaştı.

Olay yerindeki hayvanseverlerin sosyal medyadan paylaştığı görüntülerde birden fazla köpeğin zehirlenerek katledildiği ve birçoğunun da zehrin etkisiyle can çekiştiği görüldü.

Hayvanseverlerin müdahalesiyle kurtarılan köpeklerin veteriner kliniklerine götürüldüğü belirtildi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş  katliama ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu. Yavaş'ın açıklaması şöyle:

''Büyükşehir Belediyesi Zabıta ve Sağlık Daire Başkanlığı bu vahşetin sorumlularının ortaya çıkarılması ve yasal işlem yapılması için görevlendirilmiştir.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı