Ankara'daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Cenazeleri Ağrı'ya Ulaştırıldı

Ankara'nın E-90 kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, otobüs sürücüsü Çetin Karayel ve 8 yolcu hayatını kaybetti. Kazada 27 kişi yaralandı. Cenazeler, Ağrı'ya getirildi ve gözyaşlarıyla karşılandı. Hayatını kaybeden Suna Yaşar'ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Ankara'nın E-90 kara yolunda meydana gelen trajik trafik kazasında, otobüs sürücüsü Çetin Karayel ile birlikte 8 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı. Kazanın ardından ölenlerin cenazeleri Ağrı'ya getirildi ve gözyaşlarıyla karşılandı; hayatını kaybeden Suna Yaşar'ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Ankara'nın E-90 kara yolunda dün sabaha karşı meydana gelen trajik trafik kazasında, otobüs sürücüsü Çetin Karayel ile birlikte 4 kişinin cenazeleri Ağrı'ya getirildi. Kazada hayatını kaybedenlerden Suna Yaşar'ın düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

9 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 27 YARALI

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinden İzmir'e gitmek üzere hareket eden ve Çetin Karayel'in kullandığı Öz Ağrı Seç Turizm'e ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü, sabah saatlerinde E-90 kara yolunun Olukpınar köyü mevkisinde kontrolden çıktı. Otobüs, önce bariyerlere çarptı, ardından üst geçidin beton ayaklarına çarparak büyük bir kazaya neden oldu. Çarpmanın etkisiyle otobüs hurdaya dönerken, kazada 9 kişi yaşamını yitirdi, 27 kişi ise yaralandı.

AĞITLARLA KARŞILANDI

Kazanın ardından ölenlerin cenazeleri, uçağa konularak Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'na getirildi. Cenazeler, gözyaşları ve ağıtlarla karşılandı. Hayatını kaybeden otobüs şoförü Çetin Karayel ile Dilan Bayar ve Ozan Bayar'ın cenazeleri, toprağa verilmek üzere Doğubayazıt ilçesine gönderildi.

Suna Yaşar’ın cenazesi ise annesi Fezile Baydar ile birlikte Ağrı’ya getirildi. Suna Yaşar'ın nişanlı olduğu ve düğün hazırlığı yaptığı bilgisi edinildi. Ailesinin İzmir'de yaşadığı, ancak akraba ziyareti için Ağrı'nın Diyadin ilçesine geldikleri belirlendi. 

Suna Yaşar’ın, Sivas’ı geçerken sosyal medya hesabından, "Yokluğun Azrail gibi / Göz koymuş kuru canıma" sözlerinin yer aldığı bir türkü paylaştığı görüldü. Anne ve kızının cenazeleri, Diyadin’in ilçe mezarlığında toprağa verilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.