Ankaragücü-Fenerbahçe maçı: İlk 11’ler belli oldu

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Eryaman Stadyumu'nda konuk ediyor. Ankaragücü-Fenerbahçe maçı bugün saat 20:45'te başlayacak. Çeyrek final karşılaşmaları tek maç üzerinden oynanacak.

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Ankaragücü, Fenerbahçe'yi Eryaman Stadyumu'nda konuk ediyor. Maç, bugün saat 20:45'te başlayacak. Çeyrek final karşılaşmaları tek maç üzerinden oynanacak.

İLK 11’LER

Karşılaşmada her iki takımın da ilk 11'i belli oldu:

MKE Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Arda, Kazımcan, Pedrinho, Flips, Garry Rodrigues, Bassogog, Cephas, Macheda.

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Serdar Aziz, Bonucci, Osayi-Samuel, Krunic, Zajc, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

ANKARAGÜCÜ-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Önceki turlarda olduğu gibi, Ankaragücü - Fenerbahçe maçı da şifresiz olarak izlenebilecek. Çeyrek final mücadelesi, ATV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

KUPA MAÇINDA 3 EKSİK

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü karşılaşmasında 3 oyuncusundan faydalanamayacak. İrfan Can Kahveci ve Joshua King geçtiğimiz hafta sakatlanmıştı ve çeyrek final maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca, Avrupa ve ligde oynanacak eleştiri karşılaşmaları sebebiyle İsmail Kartal'ın Fred'i riske etmesi beklenmiyor. Ağrıları bulunan Bright Osayi-Samuel'in durumuna ise teknik heyet maç saatinde karar verecek.

FENERBAHÇE'NİN SON DURUMU

Fenerbahçe, ligde aldığı galibiyetin ardından rotayı Türkiye Kupası'na çevirdi. İsmail Kartal ve öğrencileri, Ziraat Türkiye Kupası'na beşinci turdan başlarken Adanaspor'u 6-0 mağlup etti. Son 16 turunda ise Gaziantep FK takımını 2-0 geçerek çeyrek finale yükseldi.

ANKARAGÜCÜ'NÜN SON DURUMU

Ankaragücü, ligde galibiyet hasretini sürdürüyor. Son 5 karşılaşmada galibiyet alamayan başkent ekibi, kupada ise daha önceki turlarda Arguvan Belediyespor, İskenderun, Rizespor ve 24 Erzincanspor gibi takımları mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

NBA Play-off Yarı Finaallerinde Denver Nuggets ve New York Knicks Öne Geçti
Beşiktaş Yeni Sezonda Güçlü Bir Kadro İçin Hamle Yapıyor: Transferler ve Ayrılıklar!
Dries Mertens, Galatasaray'da Bir Sezon Daha!
Süper Lig Heyecanı: Galatasaray ve Fenerbahçe, Kritik Derbide Karşı Karşıya!
Carlo Ancelotti: Arda Güler'in Performansı Takdir Edilmeli