Ankaragücü'nden Fenerbahçe maçı öncesi büyük çağrı; mesaj büyük.. "Adalet"!

MKE Ankaragücü, Fenerbahçe maçından önce sosyal medya hesabından büyük nir duyuruda bulunuldu. "Türk futbolu, her karşılaşmada yapılan skandal hatalarla daha da kaotik bir hal almaya devam ediyor"! Sadece adalet..

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bugün Fenerbahçe'yi konuk eden MKE Ankaragücü, adalet çağrısında bulundu.

Sarı Lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türk futbolu daha kaotik bir hal almaya devam ederken, skandal hatalar da yapılıyor. her maçta yapıldı." Açıklamada şu açıklamalar yapıldı:

"Futbolumuzda bu kadar güvenin hissedildiği bir dönemi hiç hatırlamıyoruz. Son günlerde özellikle Anadolu kulüplerine karşı yapılan hakem hataları bizi bu açıklamayı yapmaya zorladı. Hatırlatıyoruz Futbol liderlerinin Türk futbolunun olmadığını, her birinde sadece birkaç takımın bulunduğunu, kulübün çok değerli olduğunu ve eşit şartlarda mücadele etme hakkına sahip olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz. 114 yıllık İmalat-ı Harbiye takımı olarak, Ayrıcalık istiyoruz ama her maçta her kulübün hakkı var." MKE Ankaragücü ile F.Bahçe son maçında bugün saat 20:45'te karşılaşacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.