Ankaralılar istedi, Yavaş yaptı: Başvuran her okula ücretsiz gönderilecek!

Ankara'da artık temizlenmemiş okul kalmayacak! Ankaralıların talebi üzerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş harekete geçti. Başvuran her okula ücretsiz temizlik malzemesi gönderiliyor...

Ankaralıların isteği üzerine harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, başvuran her okula ücretsiz temizlik malzemesi desteği sunulacağını açıkladı. Bu uygulama, Ankara’daki okullardaki hijyen sorununu çözmeyi ve eğitimde sağlıklı bir ortam oluşturmayı amaçlıyor.

YAVAŞ’TAN EĞİTİME DESTEK!

Tüm evlatlarımızın hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim alması için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz.

Başvuran her okula temizlik malzemelerini eksiksiz ulaştırarak, eğitimde fırsat eşitliği ve sağlıklı bir gelecek adına kararlılıkla ilerliyoruz.… pic.twitter.com/8kOg9cifPd

— Mansur Yavaş (@mansuryavas06) September 25, 2024

Başkan Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruda, "Tüm evlatlarımızın hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim alması için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Başvuran her okula temizlik malzemelerini eksiksiz ulaştırarak, eğitimde fırsat eşitliği ve sağlıklı bir gelecek adına kararlılıkla ilerliyoruz" ifadelerini kullandı. Bu proje ile eğitimde fırsat eşitliği sağlanarak, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda ders yapmalarına imkan tanınıyor.

Ankara’da okulların temizlenmesi için temizlik malzemesi ihtiyacı duyan her okul, aşağıdaki linkten başvuruda bulunabiliyor:

Başvuru Linki: https://forms.ankara.bel.tr/okul-temizlik

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.