Ankaralıların talebi üzerine Mansur Yavaş harekete geçti! Başkentin merkezinde süper proje

Ankara halkının talepleri doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, harekete geçti. Ankara'nın ihtiyaçlarına cevap verecek kapsamlı bir proje üzerinde çalışmalar hızla ilerliyor. Herkes, bu önemli gelişmeyi heyecanla bekliyor.

Ankara, Türkiye'nin en kalabalık şehirlerinden biri olarak göz önünde bulundurulduğunda, artan nüfusuna yönelik yapılan çalışmalar dikkatle takip ediliyor. Son zamanlarda kalabalıklaşmaya başlayan Koru Mahallesi'nde, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın liderliğinde yeni projeler hayata geçiriliyor. Mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alan Yavaş, kapalı otopark ve kent meydanı projesi için çalışmalarını sürdürüyor.

ANKARA'NIN KALABALIKLAŞAN O SEMTİNE YENİ PROJE

Ankara'nın büyümesi ve gelişmesiyle birlikte yeni projeler hızla hayata geçiriliyor. Mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda başlatılan "Kapalı Otopark ve Kent Meydanı Projesi" devam ediyor.

Ankaralılar Caddesi'nde bulunan boş ve kullanılmayan arazi, Ankara halkının kullanımına sunulacak. Kapalı otoparktan süs havuzlarına, seyir terasından amfi tiyatroya kadar çeşitli alanlara hizmet verecek olan yeni proje için çalışmalar hızla devam ediyor. Projenin Mayıs sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (38)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.