Ankara’ya 3 buçuk saat mesafede! Huzur, sakinlik ve aktivite dolu az bilinen çok renkli güzellik!

Ankara'ya sadece üç buçuk saat uzaklıkta bulunan bu yer, huzur ve sakinlik arayanların favori noktası haline geldi. Pek çok kişinin fark etmediği bu doğa harikası, uzağa gitmeden yapılabilecek keyifli aktiviteler için ideal bir rota oldu. İşte ayrıntılar...

Ankara'ya yalnızca 3 saat 36 dakikalık uzaklıkta yer alan bu doğa harikası, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde bulunuyor. El değmemiş doğası, olta balıkçılığına uygun yapısı ve çam ağaçlarının gölle buluştuğu manzarasıyla harika bir atmosfer sunuyor. Günübirlik piknik yapmak isteyenler için de bu alan benzersiz bir deneyim vadediyor.

Doğal havası ve renkli manzaralarıyla tanınan Bozcaarmut Göleti, Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Bozcaarmut köyü yakınlarında yer alıyor. Henüz keşfetmediyseniz, tur, gezi ve piknik aktiviteleri için ideal olan bu doğa cenneti, kesinlikle ziyaret etmeye değer.

Göl çevresinde gezebileceğiniz gibi yemyeşil çam ağaçlarının ağırlıkta olduğu el değmemiş bir yapıyı keşfedebilirsiniz. Stresten uzaklaşacağınız bu noktada temiz havayı içinize çekebilir köyü gezerek kamp ve piknik aktivitelerinde bulunabilirsiniz.

BOZCAARMUT GÖLETİNE NASIL GİDİLİR?

Bilecik'e vardığınızda, 30 kilometre yol kat ederek Pazaryeri ilçesine ulaşabilirsiniz. Pazaryeri'nden 19 kilometre uzaklıktaki Bozcaarmut Göleti'ne ulaşım da oldukça rahattır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.