Anne Sevgilisiyle İlişkiye Girip Oğluna İzletti!

İngiltere'de 27 yaşındaki bir anne, 19 aylık oğlunun önünde sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği gerekçesiyle yargılanıyor. Mahkemede sunulan kanıtlar olayın vahametini ortaya koyarken, dava toplumda büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

İngiltere'de 27 yaşındaki bir anne, 19 aylık oğlunun önünde sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor. Old Bailey Mahkemesi'nde görülen davada, annenin bu eylemi sevgilisinin isteklerini karşılamak için gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Savcılığa göre çift, 2020 yılının Eylül ve Ekim aylarında birkaç kez çocuğun önünde bu eylemi tekrarladı. Sunulan video kayıtlarında çocuğun bazen ağladığı, bazen ise yatakta olduğu tespit edildi. 

Savcı Catherine Milsom, "Sanık, çocuğun orada bulunmasına kasıtlı olarak izin verdi. Bu, adamın cinsel tatmini içindi" dedi.Olay, adamın eski sevgilisinin çocuk koruma kurumuna ihbarda bulunmasıyla ortaya çıktı. Polis, adamın telefonunda bulunan içeriklerin ardından soruşturma başlattı.Anne, çocuğun önünde cinsel aktiviteye girme ve 13 yaşından küçük bir çocuğu cinsel aktiviteye teşvik etme suçlamalarıyla karşı karşıya. Ancak tüm suçlamaları reddediyor. Dava halen devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.