Anne ve babasını vahşice öldürdü, cesetleriyle yıllarca aynı evde yaşadı: Müebbet hapis cezası aldı

İngiltere’de Virginia McCullough, anne ve babasını öldürdükten sonra dört yıl boyunca cesetleriyle birlikte yaşamaya devam etti. Mahkeme tarafından müebbet hapis cezasına çarptırılan kadının korkunç suçuna dair detaylar ortaya çıktı...

İngiltere’nin Essex bölgesinde 36 yaşındaki Virginia McCullough, 2019 yılında anne ve babasını öldürdü. McCullough, önce 70 yaşındaki babası John McCullough’u ilaçlarla zehirledi, ardından 71 yaşındaki annesi Lois McCullough’u dövüp bıçaklayarak vahşice katletti.

SKY News'in haberine göre, Virginia McCullough, bu korkunç cinayetlerin ardından yaklaşık dört yıl boyunca cesetlerle aynı evde yaşamaya devam etti. Bu süreçte akraba ve tanıdıklarına sürekli yalanlar söyleyerek ailesinin nerede olduğu hakkında çeşitli bahaneler uydurdu. Ancak, anne ve babasının doktorlarının kaçırılan randevular nedeniyle endişelenmesi üzerine yapılan bir şikayet McCullough’ın yakalanmasına yol açtı.

15 Eylül 2023’te polisin evine baskın düzenlemesiyle korkunç gerçek ortaya çıktı. Babasının cesedi battaniyelere sarılmış, üzerine resim ve tablolar yerleştirilmiş olarak bulundu. Mahkeme, bu durumu "ev yapımı bir türbe" olarak nitelendirdi. Annesinin cesedi ise bir uyku tulumuna sarılmış halde gardıropta bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.