Anne ve kız arasındaki kavgaya 3 bin 360'ar TL para cezası

Kayseri'de, akrabalarını ziyarete gelmeleriyle ilgili çıkan tartışmada birbirlerine saldıran anne ve kızları, tutuksuz yargılanarak 3 bin 360'ar TL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme hakimi, sanık anne ve kızını 'Yaralama' suçundan 168 adli gün karşılığı 3 bin 360'ar TL cezaya çarptırdı.

Kayseri'de, akrabalarını ziyarete gelmeleriyle ilgili çıkan tartışmada birbirlerine saldıran anne ve kızları, tutuksuz yargılanarak 3 bin 360'ar TL adli para cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen yıl 29 Aralık'ta gerçekleşti. İddiaya göre, Fatma M. (38), akrabalarının eve gelmesi üzerine annesi Selver M. (63) ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü ve Fatma M., annesinin elini ve parmaklarını ısırdı. Selver M. ise kızının saçlarından çekip yaraladı. Anne ve kız birbirlerinden şikayetçi oldu ve Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonucunda anne ve kızları 'Basit yaralama' suçundan dava açıldı.

Kayseri 12'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, müşteki sanık anne-kız hazır bulunmuş oldu. Şikayetçi olduğunu söyleyen Selver M., "Kardeşim Almanya'dan gelmişti. 2 senedir görmüyordum. Dayısı ile arasında soğukluk vardı. Kızım, 'Eve kim geldi?' diye sordu. 'Arkadaşlar geldi' dedim. 'Yalan söyleme' dedi. Bağırdı. Elimi ağzına tuttum. Elimi ısırdı. Saçından tuttum," diye konuştu.

Annesiyle babasının ayrı yaşadığını söyleyen Fatma M. ise "Babam ile olan münasebetinden dolayı bizi istemez. Babamı eve getirmemizden korkuyor. 'Muska yapıyorsunuz' dedi. Bağırdı. Saçımı tuttu. Elini ağzıma kapattı. Kendimi savundum. Şikayetçiyim," dedi.

 

Mahkeme hakimi, anne ve kızı 'Yaralama' suçundan 168 adli gün karşılığı 3 bin 360'ar TL cezaya çarptırdı. Her iki sanık da sabıkasız olduğu için, cezalarının hükmünün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Ankara’da korkunç kaza: Vinç halatı koptu, baba ve oğul hayatını kaybetti
Keçiören Belediyesi’nin, TÜGVA’nın ardından Yeni Dünya Vakfı’na da ayrıcalık sağladığı ortaya çıktı
ABB duyurdu: Dün başladı ve 21 Mayıs’a kadar devam edecek: Herkese ücretsiz!
ABB, Başkenti turizm merkezine çeviriyor: Yavaş'ın ücretsiz hizmet çağırısı ile herkes akın etti!
ABB Ankara'da sıkça yaşanan su kesintilerine köklü bir çözüm getiriyor: Artık sürekli kesilmeyecek!