Annesini kızının gözleri önünde katleden katile takdir indirimi!

Bursa'da, platonik aşk beslediği solist Nurcan İnan'ı kızının gözü önünde öldüren İzzet Akdeniz'e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkeme heyeti, pişmanlık gösteren sanığa takdiri indirim uygulayarak cezayı müebbet hapse çevirdi.

Bursa'da bir kadın daha cinayete kurban gitti. Nurcan İnan'ı kızının gözü önünde öldüren İzzet Akdeniz'in duruşması sonuçlandı ve ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Akdeniz'in pişmanlık ifadesini dikkate alarak cezasını müebbet hapse indirdi.

Akdeniz'in, solist Nurcan İnan'ı evinin önünde tabancayla vurarak öldürdüğü olay, Sırameşeler Mahallesi'nde yaşandı. Nurcan İnan, gece kulübünde çalıştıktan sonra evine dönerken Akdeniz tarafından saldırıya uğradı. Tartışma sırasında Akdeniz, tabancasını çıkarıp İnan'a ateş etti. İnan, olay yerinde hayatını kaybetti. Akdeniz ise kaçarak polis tarafından yakalandı.

"BİR ANDA PATLAYAN SİLAHIMLA ONU İSTEMEDEN VURMUŞUM"

Akdeniz'in yargılanması sürecinde, cinayeti işleme sebebini kıskançlık olarak açıkladığı biliniyor. İzzet Akdeniz, mahkemede yaptığı savunmada, İnan'ın kendisine hakaret ettiğini ve kızıyla birlikte alkol aldıklarını belirtti. Akdeniz, olayın ardından pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Mahkeme, Akdeniz'e "kadına karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak pişmanlık göstermesi sebebiyle cezasını müebbet hapse indirdi. Ayrıca, ruhsatsız silah taşıma ve tehdit suçlarından da ek ceza aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kaçak Elektrik Kullanarak Bitcoin Üretimi Yapanlar Gözaltına Alındı!
Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!
MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!