Anonymous'tan dünya dışı yaşam iddiası

Uluslararası aktivist ve bilgisayar korsanı grubu Anonymous, hazırladığı son video ile Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi ( NASA) tarafından dünya dışı gezegenlerde yaşam bulunduğunun açıklanmak üzere olduğunu bildirdi. Hacker...

Uluslararası aktivist ve bilgisayar korsanı grubu Anonymous, hazırladığı son video ile Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi ( NASA) tarafından dünya dışı gezegenlerde yaşam bulunduğunun açıklanmak üzere olduğunu bildirdi. Hacker grupla ilişkili Youtube hesabı üzerinden yayımlanan videoda iddianın detayları aktarıldı.

Anonymous açıklamasında bilhassa Nisan ayında NASA yöneticisi Thomas Zurbuchen'ın katılımıyla gerçekleşen "Yaşam Arayışındaki Gelişmeler" isimli kongre oturumundan bazı söylemleri paylaştı.

Dr. Zurbuchen, ABD kongresinde "Medeniyetimiz evrende uzaylı yaşamının keşfinin eşiğinde." diyor ve bunun tarihteki en emsalsiz ve derin buluş olduğunun altını çiziyor.

NASA ile ilgili yeni bir video yayınlayan Anonymous, NASA'nın uzaylılar ile bağlantı kurmanın eşiğinde olduğunu öne sürdü. Söz konusu videoda NASA sözcülerinden Profesör Thomas Zurbuchen'in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji komitesi toplantısında söz alarak, Dünya dışı yaşamın varlığını ilan ettiği öne sürüldü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti