Antalya Derbisi: Sergen Yalçın'ın Son Maçı!

Antalya'da heyecan dorukta! Bitexen Antalyaspor ile Corendon Alanyaspor, Süper Lig'de nefes kesen bir derbiye hazırlanıyor. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kırmızı-beyazlı ekibi, son maçında Alanya'ya konuk olacak. Büyük çekişmeye sahne olacak maç, futbol tutkunlarını ekran başına kilitleyecek!

Antalya'da gerilim yükseliyor! Süper Lig'in son haftasında Bitexen Antalyaspor ile Corendon Alanyaspor arasında heyecan dolu bir derbi yaşanacak. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın kırmızı-beyazlı ekibi, sezona veda etmeden önce rakibi karşısında son bir çıkış arayacak. Akdeniz'in dev derbisi, futbolseverleri ekrana kilitleyecek!

Bitexen Antalyaspor, Süper Lig'de 48 puanla 10. sırada yer alıyor ve yarın Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Alanyaspor ise 51 puanla 7. sırada bulunuyor. Bu maç, Antalya derbisi heyecanını yeniden yaşatacak.

Maç, yarın saat 20.00'de Alanya Oba Stadı'nda oynanacak. İki Antalya ekibi arasında geride kalan 21 müsabakada, 9'ar galibiyet ve 3 beraberlik yaşandı.

Süper Lig'de ise iki takım 15 kez karşılaştı. Antalyaspor, bu mücadelelerde rakibine 8 kez üstünlük sağlarken, Alanyaspor ise 5 kez galip geldi. İki takım arasındaki bu rekabette 2 maç berabere sonuçlandı.

Alanyaspor, bu müsabakalarda rakibinin 28 golüne karşılık 30 gol kaydetti.

İki ekip arasındaki son maç, ligin ilk devresinde Antalyaspor'un sahasında 0-0 berabere sonuçlandı.

Teknik direktör Sergen Yalçın, Bitexen Antalyaspor'un başındaki son maçına yarın çıkacak. Sezon sonunda görevini bırakacak olan Yalçın, bugüne kadar 22 Süper Lig maçına çıktı. Bu süreçte 7 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.