Antalya Kemer'de kaybolan turist ölü bulundu

Antalya'nın Kemer ilçesine tatil için gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen kadın turist, bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

Antalya'nın Kemer ilçesine tatil için gelen ve çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen kadın turist, bugün sabah saatlerinde ölü olarak bulundu.

TURİSTİN KAYBOLDUĞU İHBARI

Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otele 31 Aralık'ta tatil için gelen Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak'ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. 8 Ocak'ta ülkesine dönmesi gereken kadın, bir anda ortadan kayboldu. Nadezhda Larygina bir arkadaşı yaşanan durum karşısında harekete geçerek kayıp başvurusunda bulundu.

ARAMA ÇALIŞMALARI VE CEP TELEFONU BULUNMASI

112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen ihbarın ardından bölgede jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmasına başlandı. Dün Çalış Tepesi'nde yapılan aramada turiste ait cep telefonu bulununca, aramalar da bu bölgede yoğunlaştırıldı.

CANSIZ BEDEN TELEFONUN BULUNDUĞU BÖLGEDE

Larygina'nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi mevkiinde ekiplerin arama çalışmaları dün de devam etti. Yapılan aramalarda genç kadının cep telefonu bulundu. Bugün devam eden çalışmalarda Larygina'nın cansız bedeni telefonunun bulunduğu bölge yakınında, Çalış Tepesi'ndeki ormanlık alanda bulundu. Ceset, sarp ve kayalık olan bölgeden ekipler tarafından aşağı indirilip Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve