Antalya Valiliği'nden Afganistan bayrağı açıklaması

Alanya'da iki şahsın Afganistan bayrağını göndere çektiği video sosyal medyada gündem olmuştu. Görüntülerin 2018 yılına ait olduğunu ve şahısların Türk vatandaşı olduğunu açıklandı.

Antalya Valiliği, Alanya'da bir plajda iki şahsın Afganistan bayrağını göndere çektiği video hakkında Twitter üzerinden açıklama yaptı. Sosyal medyada gündem olan videonun 2018 yılına ait olduğu ve şahısların Türk vatandaşı olduğunu açıklayan Valilik, şahısların emniyette işlemlerinin devam ettiğini açıkladı.

Alanya Kaymakamı da açıklama yaptı

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer'de Twitter hesabından "Değerli Hemşehrilerim" diyerek Antalya Valiliği'nin açıklamasını paylaştı.

Paylaşılan açıklama şöyle:

"Bugün sosyal medyada çıkan Alanya’da bayrak asma ile ilgili haberlerde çıkan görüntülerdeki ilki 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir.

İkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiği yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayrağının bulunduğu direklerden sadece birinin gösterildiği anlaşılmakla birlikte ilgili şahıslar Emniyet müdürlüğümüzce tespit edilerek konu Başsavcılığımıza intikal ettirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Diyanet: Haftanın dört günü biftek, bonfile, rosto, iskender gibi etli yemekler ana yemek olacak
İliç’teki maden faciasında 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Dönünce onlarla canlı yayında hesaplaşacağım
“Fotoğraf paylaşmayın”
Evlilik hazırlığındaki Ümit Özlale ve Serap Belovacıklı'dan ilk paylaşım