Antalya Valisi: Cerablus düşmüş, o zaman makarena

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, TSK'nın Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte Cerablus’a girişini resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Vali Karaloğlu paylaşımının altına 'makarena dansı' yapan kişilerin...

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, TSK'nın Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte Cerablus’a girişini resmi Twitter hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Vali Karaloğlu paylaşımının altına 'makarena dansı' yapan kişilerin yer aldığı video koydu.

Vali Karaloğlu, 4 kadının 'makarena dansı' yaptığı videoyu, “Cerablus düşmüş! Ozaman kalkın oynayalım'' notu ile paylaştı. 

?12 Ağustos'ta HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Menbiç'in IŞİD'in elinden alındığı yönündeki haberler üzerine Twitter'dan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na daha önce yaptığı, 'PYD'nin Fırat'ın batısına geçmesi durumunda müdahale edileceği' yönündeki açıklamalarını hatırlatmıştı.

?Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberi Twitter üzerinden Davutoğlu'na soran Demirtaş, "Doğru mu bu hocam" demişti. Davutoğlu'na yönelttiği sorunun ardından bir paylaşımda daha bulunan Demirtaş, paylaştığı video için ise, "Hay Allah doğruymuş! ozaman dans" yazmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

2024 Bedelli Askerlik Ücretinde Zam Beklentisi: Başvurmayanlar 6 Ay Sonra Daha Fazla Ödeyecek!
Türkiye'nin Medya Özgürlüğü Durumu Endişe Verici: RSF 2024 Raporu
Kahramanmaraş Depremi Davası: Yıkılan Blokta 103 Kişinin Ölümüyle İlgili Duruşma Ertelendi
Ali Yerlikaya, 1 Mayıs sonrası yapılan ev baskınlarının görüntülerini paylaştı
New York’ta Rıza Sarraf ve Halkbank aleyhine açılan tazminat davası beklemeye alındı