Antalya'da Çeşitli Suçlardan Aranan 400 Şüpheli, Emniyet Operasyonuyla Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda düzenlenen operasyonla, aralarında kırmızı bültenle arananlar da bulunan çeşitli suçlardan aranan 400 şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından başarılı bir operasyonla yakalandı.

Antalya'da, çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan 400 şüpheli, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "asayiş ve diğer suçlardan aranan şahıslar" olarak belirlenen kişilerin yakalanmasına yönelik 387 personelin katılımıyla çalışma düzenledi.

Operasyon kapsamında yapılan denetimlerde; dolandırıcılık suçundan kırmızı bültenle aranan A.A. gibi şüphelilerle birlikte, kasten öldürme, kasten yaralama, yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, cinsel saldırı, çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, konut dokunulmazlığını ihlal etme, silahla tehdit, hakaret, mala zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme, şantaj, resmi belgede sahtecilik, uyuşturucu madde ticareti yapma, bulundurma, kullanma suçlarından arananlar da bulunmaktadır. Bu çerçevede, 20 yıl üzeri 4, 10 yıl ile 20 yıl arası 14, 5 yıl ile 10 yıl arası 29, 2 ile 5 yıl arası 39, 2 yıl altı 53 şahıs olmak üzere kesinleşmiş hapis cezası ile aranan toplam 139 şahıs ile birlikte 400 şüpheli yakalandı.

Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından, şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı