Antalya'da kadın cinayeti: Burcu Gezersoy yaşamını yitirdi

ANTALYA'nın Kepez ilçesinde, 10 yıldır birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi, üç çocuğun annesi Burcu Gezersoy'u (26) 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Yılmaz Gündüz (37), kendisini de ağır yaralayarak hastaneye kaldırıldı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde, 10 yıldır birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi, üç çocuğun annesi Burcu Gezersoy'u (26) 17 yerinden bıçaklayarak öldüren Yılmaz Gündüz (37), kendisini de ağır yaralayarak hastaneye kaldırıldı.

GECE YARISI KAVGA: KADIN KATLEDİLDİ, KATİL AĞIR YARALI

Olay, Baraj Mahallesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Yılmaz Gündüz ile Burcu Gezersoy arasında çıkan tartışma, Gündüz'ün ekmek bıçağıyla Gezersoy'u 17 kez bıçaklamasıyla şiddetlendi. Komşuların ihbarı üzerine gelen polis, Gezersoy'u yerde kanlar içerisinde buldu. Ambulansla Kepez Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Gezersoy, maalesef kurtarılamadı. Yılmaz Gündüz ise kendisini de bıçaklayarak ağır yaralandı ve hastanede tedavi altına alındı.

ANNE ACISI: "BENİM ÇOCUĞUMA NE YAPTI?"

Burcu Gezersoy'un ölümüyle yıkılan ailesi, acı haber üzerine gözyaşı içinde kaldı. Gezersoy'un annesi Zale Gezersoy, "Kızım akşam yatakları kurmaya gitmiş. Yatakları kurduğu esnada eğilince birlikte yaşadığı kişi 17 yerini bıçaklamış. Benim ciğerim yandı, hiçbir ananın yüreği benim gibi yanmasın. Böyle katillere hiçbir anne baba çocuklarını teslim etmesin. Benim çocuğum 17 kez bıçaklanacak ne yaptı. Kötü yolda mı gördü? Ne etti de bunları benim çocuğuma yaptın?" diyerek gözyaşlarını tutamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve