Antalya’da karavan operasyonu düzenlendi

Karavanlara el koyuldu. Antalya'da karavan operasyonu yankısı devam ediyor.. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajlarında kamusal alanları işgal ederek yerleşik düzene geçen karavanları tahliye ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara halk plajında ​​yaşayan ve ortak alanları işgal eden katiplerin yerini değiştiriyor. Araç sahiplerinin uyarısının ardından 48 araç bölgeden uzaklaştırıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Lara bölgesinde sürücülerin kamusal alanlara izinsiz girdiği yönündeki şikayetleri üzerine harekete geçti. Büyükşehir Zabıta ekipleri, sahilde halka açık alanlarda bulunan araç sahiplerini, araçlarını yoldan çekmeleri konusunda uyardı. 40 sürücü ise uyarının ardından araçlarını kaldırırken, park halinde bulunan ve sahibi belirlenemeyen 8 bin
araç da Büyükşehir Köy Hizmetleri Müdürlüğü otoparkına çekildi.

"Arabayı durdurup kamerayla emniyete alarak güvende olmasını sağlıyoruz."

Antalya Büyükşehir Emniyet Müdürü Volkan Sönmez, Lara halk plajında ​​çok sayıda şikayet aldıklarını açıklayarak, şöyle konuştu: "Ekiplerimiz görevliler hakkında temel inceleme, inceleme ve tespitlerde bulundu. Bölgede turistlere uyarıda bulunduk. nerede bulunuyoruz.

"DENETİM DEVAM EDİYOR"

Büyükşehir Emniyet Müdürü Sönmez, müfettişliğin UKOME'nin kararlarını takip etmeye devam edeceğini açıklayarak, şunları söyledi: "Kartellerin UKOME'nin kararlarına göre alanlara aktarılmasını istiyoruz. Arabası olanlara Büyükşehir Belediyesi'nin Konyaaltı'nda yaptırdığı Karavan Parkı'nı da öneriyoruz. Burada elektrik, su ve güvenliğin de yardımıyla çok güzel bir ortam oluştu" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.