Antalya'da Karavanlara Tahliye Uyarısı: 8 Araç Çekiciyle Alındı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajları'nda karavanların kamusal alanları işgal ettiğini belirledi. Zabıta ekipleri 40 karavancıya uyarıda bulunarak araçlarını tahliye etmelerini istedi; sahibi belirsiz 8 karavan ise çekiciyle otoparka alındı. Denetimler sürecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajları'nda kamusal alanların karavanlar tarafından işgal edilmesi üzerine harekete geçti. Zabıta ekipleri, sahildeki 40 karavan sahibine tahliye uyarısında bulundu ve uymayan 8 karavanı çekiciyle otoparka taşıdı. Belediyeden yapılan açıklamada, denetimlerin süreceği ve uygun alanlara taşınmaları gerektiği vurgulandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Lara Halk Plajları bölgesindeki kamusal alanların karavanlar tarafından yoğun şekilde işgal edildiği yönündeki şikayetler üzerine harekete geçti. Belediyenin zabıta ekipleri, sahil bandındaki karavan sahiplerine uyarılarda bulunarak, karavanlarını tahliye etmelerini istedi. 40 karavancı uyarıyı dikkate alarak araçlarını kaldırırken, sabit durumda bulunan ve sahibi belirlenemeyen 8 karavan çekici ile Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'nın otoparkına çekildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Denetim Şube Müdürlüğü Zabıta Amiri Volkan Sönmez, Lara Halk Plajları bölgesinde artan şikayetler üzerine denetim yaptıklarını belirterek, "Kamusal alanlarda yerleşik düzende bulunan karavanlar hakkında ekiplerimiz tarafından ön denetim, bulgu ve tespitler yapıldı. Uyarılarımıza uymayan karavanlar çekici ile otoparkımıza alındı ve güvenlikleri kameralarla sağlanarak mühürlendi" dedi.

Sönmez, denetimlerin UKOME kararlarına uygun şekilde devam edeceğini vurgulayarak, "Karavan sahiplerinin UKOME kararlarına uygun alanlara taşınmasını istiyoruz. Ayrıca, Konyaaltı'ndaki Karavan Parkı'nı da tavsiye ediyoruz. Burada elektrik, su ve güvenlik gibi imkanların bulunduğu güzel bir alan oluşturulmuştur" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.