Antalya'da Keşfedilmeyi Bekleyen Bir Cennet: Gümüşdamla Kanyonu!

Antalya'nın Akseki ilçesinde yer alan Gümüşdamla Kanyonu, son yıllarda artan bilinirliği ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Şelalesi ve doğal havuzuyla dikkat çeken kanyon, doğa yürüyüşleri ve serin sularda yüzme imkanı sunuyor.

Gümüşdamla Mahallesi’nin kırsal kesiminde bulunan Gümüşdamla Kanyonu, son yıllarda adını duyurmayı başardı. Orman ve kayalıklar arasında yer alan bu doğal güzellik, özellikle Antalyalılar ve tatil için kente gelen yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilmeye başlandı. Kanyon, sunduğu eşsiz manzaralarla doğa severlerin ilgisini çekiyor.

BİR DOĞA CENNETİ

Toros Dağları’nın eteklerinde konumlanan ve Manavgat Irmağı’nı besleyen kanyon, doğa yürüyüşleri için ideal parkurlar sunuyor. Ziyaretçiler, doğal oluşan havuzlarında serinlemek ve şelalenin önünde unutulmaz fotoğraflar çekmek için buraya akın ediyor. İzmir’den tatil için gelen Semih Kenar, kanyonun ismini duyduktan sonra görmeye karar verdiğini ve zorlu parkurların ardından bölgeye ulaşmayı başardığını belirtti.

BOL BOL YÜZME KEYFİ

Kanyonun doğasının muhteşem olduğunu ifade eden Kenar, "Doğal havuzun serin sularında bol bol yüzdüm. Eşim ise daha çok doğada yürümeyi ve bölgeyi izlemeyi tercih etti" diyerek kanyonun sunduğu çeşitli aktiviteleri vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.