Antalya’da pala ve bıçaklarla tekne bastılar!

Antalya’daki Kaleiçi Yat Limanı’nda çıkan kavgada, Yaşar P. ve Mehmet D. adlı kişiler, ‘Asena’ tur teknesinde çalışanları ve sahiplerini yaraladı. Ellerinde pala ve bıçaklarla gelen saldırganlar, polis tarafından suç aletleriyle birlikte yakalandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Selçuk Mahallesi’ndeki Kaleiçi Yat Limanı’nda yaşanan olayda, Yaşar P. ve Mehmet D. adlı iki kişi, ‘Asena’ isimli bir tur teknesine gitti. İddiaya göre, bu kişilerden biri, tekne sahibi İdris Ö.’ye, teknede çalışan bir kişinin kız kardeşini rahatsız ettiğini söyledi. Tekne sahibi İdris Ö., durumu ciddiye alarak Yaşar P. ve Mehmet D.’nin tekneden ayrılmasını istedi. 

Ancak, Yaşar P. ve Mehmet D., tekneden ayrıldıktan kısa bir süre sonra, ellerinde pala, bıçak ve sopalarla birlikte kalabalık bir grup halinde geri döndü. Çıkan kargaşada, tekne çalışanı Sezer A., tekne sahibi İdris Ö., teknede staj yapan 16 yaşındaki Yılmaz Ö., ve Mustafa G. yaralandı. 

Kavga sırasında çevredekiler durumu polise bildirerek çok sayıda polis ve sağlık ekibinin olay yerine gelmesini sağladı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kavga sırasında kaçan Yaşar P. ve Mehmet D., polis tarafından Cumhuriyet Meydanı civarında suç aletleriyle birlikte yakalandı. 

Olayı gören Aydın Zengin, "Yat limanında teknelerin önünde bir kavga yaşandı. O sırada birisinin denize düştüğünü fark ettim ve hemen uzaklaştım. Ambulans ve polis ekipleri geldikten sonra olay yerini terk ettim. Sadece denize düşen birisini ve iki grup arasında çıkan kavgayı gördüm" şeklinde ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.