Antalya'da polis, zabıta ve maliyeden ortak operasyon

Antalya'da, polis, zabıta ve maliye ekipleri, Yeşildere ve Gebizli mahallelerindeki hurdacılara ortak operasyon düzenledi.

Antalya'da, polis, zabıta ve maliye ekipleri, Yeşildere ve Gebizli mahallelerindeki hurdacılara birlikte operasyon düzenledi. Bir iş yerinde yapılan aramada, bir tabanca, bir pompalı tüfek ve uzun namlulu tüfeklere ait mermiler bulundu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, beraberinde Maliye ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile Muratpaşa ilçesi Yeşildere ve Gebizli mahallelerindeki hurda atık toplayan yedi adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. 120 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, tavan araları, koltuk kılıflarının içi, dolaplarda arama yapıldı. Aramalarda bir iş yerinde 6.35 mm tabanca, bir pompalı av tüfeği, bir muşta, uzun namlulu tüfeklere ait mermiler, çalıntı olduğu değerlendirilen matkaplar, bir zincir markete ait çok sayıda sim kart ele geçirildi. Operasyon sırasında arama kaydı olan kişiler gözaltına alınırken, sigortasız işçi çalıştıran ve ruhsatı olmayan iş yerlerine de cezai işlem uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı