Antalya’da sahillerdeki yoğunluk iki kat arttı

Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın 1'inci günü sahiller sabah erken saatlerde dolamaya başladı. Antalya sahilleri doldu taştı! Bayram tatilini fırsat bilenler akın akın geldi! Turizmin başkenti yine yoğun..

Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramı'nın ilk günü sabahın erken saatlerinde plajlar dolmaya başladı. Rekor sayıda yabancı turistin gelmesinin ardından Cuma günü ve gezi sırasında ve kente gelen tatilcilerin gelişinden önce plajların yoğunluğu iki katına çıktı.

ANTALYA BAYRAM YOĞUNLUĞU YAŞIYOR 

Kurban Bayramı'nın 9 gün tatil ilan edilmesinin ardından cuma ve akşam saatlerinde yola çıkan tatilcilerin başında gelen turizm kenti Antalya, bayramını dolu dolu kutluyor. Saat 11'e kadar hava sıcaklığının 28 derece, nem oranının ise yüzde 82 seviyesinde ölçüldüğü kentte, yerli ve yabancı tatilciler sabahın erken saatlerinden itibaren plajları sular altında bıraktı. Rekor sayıda yabancı turistin gelmesinin ardından Cuma günü ve gezi sırasında ve kente gelen tatilcilerin gelişinden önce plajların yoğunluğu iki katına çıktı. Sahile gelen tatilciler serin suya daldı ve bol bol güneşlendi.

Almanya'dan tatil için Antalya'ya gelen Özcan Cengiz, güzel bir tatil geçirdiklerini, sıcaklığın tam istedikleri gibi olduğunu, sahilde yoğunluğun oldukça yüksek olduğunu söyledi.

Bir diğer tatilci Levent Kaynak ise Antalya'nın çok güzel bir şehir olduğunu ve mükemmel bir tatil geçirdiğini söyledi.

Öte yandan kasaba halkının bir dizi kurbanlık ve ziyaret deneyimi yaşadığı diğer günlerde de sıklığının artması bekleniyor..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.