Antalya'da Şüpheli Ölüm: Balkonda kanlar içinde bulundu

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde, 37 yaşındaki Salih Ç., yalnız yaşadığı evinin balkonunda kanlar içinde ölü bulundu. Polis, bıçak izleri buldu ve intihar ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Salih Ç.'nin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya'da, Kepez İlçesi Yeni Emek Mahallesi'nde, 37 yaşındaki bir birey, yalnız yaşadığı evinin balkonunda kanlar içinde ölü bulundu. Polis ekipleri, olayın intihar olasılığı üzerinde duruyor.

Olay, 2600 sokak üzerinde bulunan 2 katlı apartmanın en üst katındaki balkonda meydana geldi. Şahsın kanlar içinde olduğunu fark eden tanıklar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, eve girdiklerinde, ismi Salih Ç. olarak belirlenen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis incelemesi sırasında, şahsın vücudunda farklı bölgelerde ve boyun kısmında bıçak izleri olduğunu belirledi. Polis, görgü tanıklarının ifadelerini de alarak, Salih Ç.'nin kendini balkonda bıçakladığı yönünde beyanda bulunmaları üzerine intihar ihtimalini araştırmaya başladı.

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının çalışmalarının ardından, Salih Ç.'nin cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı