Antalyaspor affetmedi! İsrailli oyuncu kadro dışı!

Antalyaspor’un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor’a attığı golün peşinden affedilmedi! Jehezkel, bu hareketi sonrası kadro dışı kaldı!

Trendyol Süper Lig 20. Hafta karşılaşmasında Trabzonspor'a karşı takımının tek golünü atan Antalyaspor Kulübü, golf kutlamalarında ülkelerine yönelik Hamas saldırısını hatırladı. Antalyaspor, Jehezkel'in bu transfer nedeniyle kadro dışı bırakıldığını duyurdu.

"100 GÜN... 7.10..."

Jehezkel'in bileğindeki yazıda 7 Ekim'de Hamas'ın İsrail'deki saldırısına ve 100 gün sonrasına atıfta bulunan "100 gün, 7.10 (Ekim)" yazıyor.

"ÜLKEMİZİN HASSASİYETLERİNE KARŞI..."


Kulüpten yapılan açıklamada: "Yönetim kurulu kararıyla, milli değerlere aykırı hareket ettiği iddia edilen Sagiv Jehezkel'in takımdan ihraç edilmesine karar verilmiştir. Bugün Trabzonspor'la oynadığımız maçın 68. dakikasında attığı golün ardından bileğini yaraladı.

Hükümetimiz, şampiyonluğa ya da kupaya yol açsa bile, ülkemizin hassasiyetine aykırı davranışlara asla izin vermeyecektir." resmi gördüm. Ulusal değerlerimiz her şeyden önce gelir. Bir futbolcunun bize ne kadar kazandırdığı önemli değil. Korumasını alıp muhtemelen takımdan çıkaracağız. Onu savunduktan sonra kontratını iptal ettik ve takımla yollarımızı ayırdık. "Milli değerlerimiz her şeyden önemlidir" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve