Antalyaspor'a 2 dönem transfer yasağı

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, futbolcu Oktay Delibalta'nın Mersinİdmanyurdu'ndan transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle kulübe 2 dönem transfer ve tescil dönemi için men kararı verildiğini söyledi.Öztürk,...

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, futbolcu Oktay Delibalta'nın Mersinİdmanyurdu'ndan transferinde usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle kulübe 2 dönem transfer ve tescil dönemi için men kararı verildiğini söyledi.

Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligde sportif açıdan iyi başlangıç yapamadıklarını ve bu sürecin kısa sürede değişeceğine inandığını söyledi. Antalyaspor Kulübü'ne transfer yasağı geldiğini dile getiren Öztürk, "Geçen sezonun devre arasında Oktay Delibalta'nın Mersin İdmanyurdu'ndan transferi sırasında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle kulübümüze 2 transfer ve tescil dönemi için men kararı verildi" dedi.

Cezayı kaldırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Öztürk, Antalyaspor'u daha iyiye taşıyabilmek için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türk sporunda dönüm noktası: Milli eskrimci Enver Yıldırım, Paris 2024'te Türkiye'yi temsil edecek
Fenerbahçe, derbi galibiyetini taraftarıyla kutladı
Serdar Topraktepe: "Hakem takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullandı"
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu oldu!
Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu!