Antalyaspor'da Alex de Souza Krizi yaşanıyor!

Alex krizi büyüyor! Alex de Souza krizinin fitili ateşlendi! Antalyaspor, Burdur kampında başka takım taraftarlarının Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntüler üzerine dikkat çeken bir açıklama yayınladı.

Süper Lig ekibi Antalyaspor, yeni sezon  hazırlıklarını Burdur kampında sürdürüyor. Akdeniz takımının antrenmanının sonuna doğru teknik direktör Alex de Souza, Burdurlu sporseverlerden yoğun ilgi gördü. Antalyaspor bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Antalyaspor'un konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: "Bugün yönetim kurulu olarak sosyal medyada diğer takım taraftarlarının maçlar sırasında fotoğraf çektiğini ve imza aldığını fark ettiğimizi belirtmek isteriz. Takımımızın Burdur'da kamp yapacağı haberi beni hem şaşırttı hem de üzdü. Yaptığımız incelemeler sonucunda kamp alanlarımızın ve antrenman alanlarımızın güvenliğini sağlamakla sorumlu olanların zayıflığı nedeniyle çok sayıda kişinin kulübümüzden atıldığını tespit ettik.
 Kulübümüz bu güvenlik ihlali ile ilgili gerekli adımları atmıştır.
 Ekibin Burdur kampına konuşlandırılması ve komutasından sorumlu uzmanların görüş ve savunmaları dikkate alınarak güvenliğin tam olarak sağlanması için gerekli çalışmalar yapılmış ve sorumlulara bu tür görüntülerin yaşanmaması gerektiği yönünde uyarıda bulunulmuştur.
 Bunun yapılmaması konusunda güçlü bir uyarı yapıldı.
 Taraftarların bu konuyla ilgili şikâyetlerinin meşru ve yerinde bir yanıt olduğuna inanıyor, aynı düşünce ve kaygıları paylaşıyoruz.
 Benzer bir durumun gelecekte kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi maçlarda yaşanmaması için her türlü tedbiri alacağımızı bilmenizi isteriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.