Anthony Nwakaeme Trabzonspor'da: İmza töreni düzenlenmiş oldu

Trabzonspor'a iki sezon aradan sonra dönen Anthony Nwakaeme için imza töreni düzenledi. Bordo-mavili kulüple iki senelik sözleşme imzalayan Nijeryalı oyuncu sanki Trabzon'dan hiç ayrılmamış gibi hissettiğini söyledi. Anthony Nwakaeme Trabzonspor formasında..

Trabzonspor, Anthony Nwakaeme'nin imza törenini kendi tesislerinde gerçekleştirdi. Törene kulübün başkan yardımcısı Nevzat Kaya da katıldı.

Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, bugünün arkadaşlarla buluşma günü olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Öncelikle Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Nwakaeme bizim için çok değerli bir futbolcuydu. Onu bu kulübe geri kazandırdığımız için mutluyuz. Bu transfer için öncelikle başkanımız Ertuğrul Doğan'a, teknik direktörümüz Abdullah Avcı'ya ve yöneticilerime teşekkür etmek istiyorum. Sevgili Trabzonsporlu taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlar Nwakaeme'yi çok seviyorlardı ve Nwakaeme de onları çok seviyordu. Bugün arkadaşlarla buluşma günü. Nwakaeme gibi değerli bir oyuncuyu Trabzonspor'a geri kazandırdığımız için çok mutluyuz. Taraftarlarımıza da seslenmek istiyorum. Başlattığımız forma kampanyasına katılarak kulübümüze destek olmanızı rica ediyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli" dedi.

Nwakaeme, Trabzonspor'a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Bugün çok mutluyum. Çünkü bugün, 2- Yıl tatilinde tekrar Trabzon'a, Trabzonspor'a döndüm. Bir fark vardı ama hayranlarımız bana sosyal medyadaki sevginin hiç durmadığını, sanki hiç ayrılmamışım, sanki hala burada çalıyormuşum gibi hissettirdi. Hayatta ne olacağını bilemezsiniz, gelecekte ne olacağını tahmin edemeyebilirsiniz ama ben artık buradayım. Ve burada olduğum için çok mutluyum. Bu harekete katılan herkese teşekkür etmek istiyorum. Ben buna alışmıştım. Burası bildiğim bir yer. Çünkü nasıl bir kulüp olduğunu biliyorum. Oynadığı her maçı kazanmak isteyen bir kulüp bu. "Taraftarlarımızın da bunu istediğini biliyorum ve her zaman elimden gelenin en iyisini yapıyorum."

Anthony Nwakaeme'nin gelecek sezon 9 numaralı formayı giyeceği açıklandı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.