Antisemitizm ile suçlanan Elon Musk'tan Auschwitz'e büyük bir ziyaret!

Açıklamaları sebebiyle antisemitizm ile suçlanan iş insanı Elon Musk'dan yeni hamle geldi! Elon Musk, oğluyla birlikte Polonya'daki Auschwitz toplama kampına ziyarete gitti! Oğluyla beraber yaptığı bu ziyaret...

Milyarder iş adamı Elon Musk, oğluyla birlikte Polonya'daki Auschwitz-Birkenau toplama kampının alanını ziyaret etti.

ELON MUSK'TAN HAMLE!

Nazi Almanya'sının Holokost sırasında yüz binlerce Yahudiyi öldürdüğü yere yapılan ziyaret, Xand'ın sosyal medyada Yahudi karşıtı mesajları ele almasına yönelik eleştirilere ve Musk'un Yahudi karşıtı komplo teorisini desteklediğini ifade eden bir beyanına yol açtı. olaydan bir hafta sonra.

BBC'nin haberine göre Musk daha sonra yaptığı açıklamadan dolayı özür dileyerek İsrail'i ziyaret etti. Daha sonra bazı önde gelen Yahudi liderler Musk'u Holokost'un en sembolik yerlerinden biri olan Auschwitz'e davet ederek burayı bizzat görmesini istediler.  Bu bağlamda bugün Polonya'ya geldiler! 2. Dünya Savaşı sırasında ortalama 1 milyonu Yahudi olmak üzere 1,1 milyon insanın öldürüldüğü Auschwitz'e özel bir ziyarette bulunan Elon Musk'un daha sonra Avrupa Yahudi Federasyonu (EJF) tarafından düzenlenecek çevrimiçi konferansta konuşma yapması planlanıyor.


 TWİTTER'I SATIN ALDI VE ONU ARADI!

Elon Musk, Yahudi topluluklarının beyazlara karşı nefreti körüklediğine ilişkin bir paylaşıma "Gerçekten doğruyu söyledin" sözleriyle yanıt verdi. Yorumu yazdıktan sonra antisemitizmle suçlandı. Beyaz Saray, sosyal medyadaki eleştirilerin yanı sıra bir kınama açıklaması da yayınladı. Musk daha sonra yorumun bir hata olduğunu söyledi ve #039; Yorumunun platformda şimdiye kadar yaptığı en aptalca şeylerden biri olduğunu iddia etti. Bunu böyle tarif etti.

EJA, bugünkü ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Musk'un Polonya'nın Krakow kentinde Avrupa ülkelerinden üst düzey siyasi isimlerle bir araya gelerek Avrupa ve Avrupa'yı etkileyen antisemitizmin astronomik büyümesine tartışıp çözüm arayacağını duyurdu! EJA'ya göre bu endişe verici eğilim Gazze savaşından bu yana daha da arttı!

EJA Başkanı Haham Menachem Margolin, Musk'u 10 Eylül'de bir web yayınıyla Auschwitz'e davet etti ve bunun çok güçlü bir açıklama olacağını söyledi. Holokost farkındalığına ve Yahudi düşmanlığıyla mücadeleye önemli katkı sağlıyor.'' dedi. 1979 yılında UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Auschwitz-Bierkenau ve Yahudi Mezarlığı, Auschwitz-Birkenau Devlet Müzesi ve Holokost Anıtı olarak halka açıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

IDF, Refah'ta Genişletilmiş İnsani Bölge İçin Tahliye Emri Verdi
Hizbullah'ın İsrail Askeri Bölgesine Saldırısı: Gerilim Yükseliyor
Kate Hudson, Howard Stern'in Programında Ruhani Deneyimlerini Paylaştı
Rusya, Ukrayna'nın ikinci büyük kenti Harkov'a girdi ve kontrolü altı bölgede sağladı
Avustralya, BM'de Filistin Devletini Tanıyan Tasarıyı Destekledi: Barış İçin Yeni Bir Adım