Apartmanda kediye sopalı saldırı! O vahşi anlar kamerada

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde kediye sopayla vuran şahıs, kamerada! Kediye vahşi bir sekilde sopa ile saldıran şahsın, görüntüleri kameralara yansıdı! Polis ekiplerince gözaltına alındı. Kamera herşeyi anlatmış oldu!

Polis ekipleri, komşunun ihbarı üzerine Pamukova bölgesinde kedi saldırısına sopayla karşılık veren bir kişiyi gözaltına aldı.

KEDİYE SALDIRI KAMERADA! 

Kediye saldırı anlarını tek tek kaydeden kamera sayesinde herşey açığa çıkmış oldu!  Böyle bir vahşet görülmedi! Kameralar herşeyi çekti! Kediye acımadan vuran şahıs gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, bir kişi kediye sopayla vuruyor, kedi kişiye saldırıyor ve kişinin evine girip kapıyı kapatıyor.

Vali Sakarya konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlimizin Pamukova ilçesinde bir kişinin kediye kötü muamele ettiği fotoğrafları, kedi sahibinin olayla ilgili şikayeti üzerine sosyal medya platformlarında paylaşıldı. ilimizde işlendi Videodaki kişi Pamukova başsavcılığının talimatıyla Pamukova'dan tutuklandı." ifadeleri alınarak adli soruşturma başlatıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.