Apple Fitness+ hizmeti 15 ülkede daha kullanıma sunulacak

Apple Fitness+ evde kalsanız dahi sağlığınızdan olmak zorunda olmayacağınız bir çok özellik sunuyor. Özellikle karantina dönemi geçen hareketsiz yaşam tarzında farklı spor türleri sunan programlar mevcut.

Şirket şimdi bu özelliği 15 ülkeye daha yaydığını duyurdu. Bu yeni ülkeler arasında Avusturya, Brezilya, Kolombiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İtalya, Malezya, Meksika, Portekiz, Rusya, Suudi Arabistan, İspanya, İsviçre ve Birleşik Arap Emirlikleri yer alıyor. Bu genişlemeden önce, hizmet ABD ile birlikte Birleşik Krallık, Avustralya, Kanada, İrlanda ve Yeni Zelanda’da mevcuttu.

Hizmet, herkese yardımcı olmak için düzinelerce sınıf ve birçok eğitmen ile 11 farklı egzersiz içeriyor. Dersler 5 dakika ile 45 dakika arasında değişmekte. Her hafta yeni antrenmanlar ve videolar var, bu da kataloğun büyümeye devam ettiği ve kullanıcılara daha fazla seçenek arasından seçim yapmasına olanak tanıdığı anlamına geliyor.

Apple Fitness+ ayrıca Yürüyüş Zamanı, Rehberli Meditasyonlar ve çok daha fazlasını içeriyor. iOS ve iPadOS 15.1, tvOS 15.1 ve watchOS 8.1’in piyasaya sürülmesiyle birlikte, hizmet aynı zamanda SharePlay özelliği de aldı. Bu da spor yaparken yalnız olmak zorunda olmadığınız anlamına geliyor. SharePlay ile ekranınızı başkalarıyla paylaşabilir, birlikte spor yapabilirsiniz. Bu hizmeti kullanmak için kullanıcıların Apple Watch Series 3 veya daha yenisine ihtiyacı olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Siber dünyada Türkiye kötü not aldı: Nefret söylemleri hat safhada

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!