Apple katlanabilir ekran arenasına giriş yapıyor! İşte karşınızda katlanabilir ekranlı İphone

Apple, katlanabilir ekran teknolojisiyle donatılmış ilk akıllı cihazını 7-8 inç büyüklüğünde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung'un ardından bu trende katılan Apple, geçtiğimiz yıl Samsung ve LG'den 6 ve 7 inç büyüklüğünde katlanabilir ekran örnekleri talep etti. İşte detaylar...

Teknoloji devi Apple, katlanabilir ekran teknolojisi ile donatılmış ilk akıllı cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İddialara göre, Apple'ın planı, 7-8 inç büyüklüğünde bir katlanabilir cihazı tüketicilerle buluşturmak.

 

APPLE, İLK KATLANABİLİR EKRANLI TELEFONUNU GELİŞTİRİYOR

Akıllı telefon endüstrisinde son yılların gözde trendlerinden biri olan katlanabilir ekranlar, Samsung'un öncülüğünde popüler hale gelmişti. Şimdi ise Apple, bu çılgınlığa katılmaya hazırlanıyor. Güney Koreli teknoloji sitesi The Elec'in iddialarına göre, Apple geçtiğimiz yıl Samsung ve LG'den 6 ve 7 inç büyüklüğünde katlanabilir ekran örnekleri talep etti.

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR: İPHONE MU, İPAD Mİ?

Apple'ın ilk katlanabilir cihazının özellikleri henüz net bir şekilde bilinmiyor. Söz konusu cihazın bir iPhone mu yoksa bir iPad mi olacağı da belirsizliğini koruyor. Ancak, iPad satışlarının düşüş gösterdiği son mali raporlardan sonra, Apple'ın katlanabilir bir iPad mini çıkarabileceği spekülasyonları da gündemde.

2026-27 YILLARINDA PİYASADA OLACAK

The Elec'e göre, Apple'ın ilk katlanabilir cihazı 2026-27 yıllarında tüketicilerle buluşacak. Bu süre zarfında, teknik özellikler konusunda net bilgilere henüz ulaşılamamış olsa da, Apple'ın bu alandaki atılımı büyük bir heyecanla bekleniyor.

Apple'ın katlanabilir ekran teknolojisiyle donatılmış ilk cihazının piyasaya sürülmesiyle birlikte, şirketin rekabet gücünü artırması ve kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunması bekleniyor. Teknoloji tutkunları, Apple'ın bu yeni atılımını heyecanla beklemeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi
Ücretsiz Spotify kullanıcıları için kötü haber: Bu özellik sadece Premium abonelere sunulacak
Artık tablet, oyun konsolu ve modemler de TSE onaylı yenilenecek!
Microsoft'un Mobil Oyun Mağazası Yolda: Candy Crush ve Minecraft'ten Başlayacak
Google'a rakip olacak: OpenAI'dan yapay zekalı arama motoru!