Apple Koronavirüs salgınını bitmiş gibi davranıyor

Apple belki de virüs salgını ile ilgili en az destekte bulunan kuruluşlar içerisinde yer aldığı için Apple Koronavirüs sürecini iyi değerlendiriyor demek

Apple belki de virüs salgını ile ilgili en az destekte bulunan kuruluşlar içerisinde yer aldığı için Apple Koronavirüs sürecini iyi değerlendiriyor demek mümkün değil.

Apple Koronavirüs salgınını bitmiş gibi davranıyor. Şirketin değerinin çok ciddi boyutlara ulaşmasına rağmen henüz büyük bir virüs desteği verdiğini söylemek mümkün değil. Bu nedenle birçok kişi tarafından da eleştirilen şirket, aynı zamanda yeni projelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan konularından birisi de maskelerdir. Bazı kişiler maske kullanımı ile ilgili çok fazla konuşmasa bile büyük oranda ihtiyacımız olduğunu söylemek mümkün.

Apple maske ihtiyacını karşılamak için üretim yapacağını söylemişti. Şirketin yapacağı maskelerin yine diğer ürünleri gibi pahalı olup olmayacağı ise bilinmiyor. Bu maskelerin havadaki virüsleri %100 oranında tutması bekleniyor. Böylece insanları hastalıktan daha fazla korunmuş olacak.

Şu an için ülkelerin en çok duyduğu ihtiyaçlardan birisi de hiç şüphesiz solunum cihazlardır. Apple eğer kısa bir süre içerisinde solunum cihazları üretip ülkelere dağıtırsa virüs salgını ile ilgili önemli bir adım atmış olur. Peki siz Apple şirketinin bu süreci değerlendirmesini nasıl buluyorsunuz?

Koronavirüsü yendikten sonra tekrar hastalanmak mümkün mü?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor