Apple, sonbaharda ve 2023’ün ilk yarısında yeni ürünleri piyasaya sürecek

Şirketin üzerinde çalıştığı bildirilen cihazların çoğu gelmeyecek olsa da, bir tanesi pek sürpriz olmayacak. Gurman, en son Power On haber bülteninde Apple orijinal 2018 modeline benzeyen yeni bir HomePod hoparlör hazırladığını bildirdi.

Hatırlayacağınız gibi şirket, HomePod’u 2021’de doğrudan duyuru yapmadan durdurmuştu.

Gurman’a göre, yeni model Apple’ın yakında çıkacak olan S8 yongasına ve hoparlörün üstünde çoklu dokunmatik işlevselliği içerebilecek güncellenmiş bir ekrana sahip olacak. Bağlam olarak, HomePod mini’de bir S5 çip bulunacak ve bu, yeni modelin daha fazla işlem gücü ile geleceğini düşündürüyor. Muhtemelen Apple, hoparlörü 2018 modelinden daha rekabetçi bir şekilde fiyatlandırmayı planlıyor. 349 Dolar’lık HomePod, o zamanlar satın alabileceğiniz en pahalı akıllı hoparlörlerden biriydi. Gurman, güncellenmiş bir HomePod’un dışında, Apple’ın diğer cihazların yanı sıra en az dört yeni Mac modeli ve bir AirPods Pro yenilemesi üzerinde çalıştığını söylüyor.

Teknoloji devi bu yıl oldukça aktif dönemler geçirecek diyebiliriz. Zira yepyeni iPhone serisi de bu yıl sonbaharda tanıtılacak. Merakla beklenen yeni iPhone serisi ile ilgili detaylar ise ara ara sızdırılıyor. O derece ki iPhone 15 hakkında bile haberler sızmaya başladı. iPhone 13 ile hayal kırıklığı yaşatan şirket bu durumu telafi edecek.

iPhone 14 Pro Max’in bataryası 13 Pro Max’ten küçük olabilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Yapay zekayla beraber hayatımıza girecek metal yaka kavramı
Tüm meslekleri etkisi altına aldı: İşte yapay zekayı en çok kullanan sektörler!
İkinci Türk astronot 8 Haziran'da uzaya yola çıkıyor!
TikTok, ABD Hükümetine Karşı Dava Açtı!
iPad Air, Pro, Pencil Pro ve Magic Keyboard: Fiyatlar Belli Oldu!