Apple, Twitter'a reklam vermeye başladı

Elon Musk tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, Twitter’da reklam vermeye “tamamen yeniden başladı”.

Elon Musk tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, Twitter’da reklam vermeye “tamamen yeniden başladı”. İşte tüm detaylar.

Milyarder, bu yorumu cumartesi akşamı özel uçağından yayınladığı bir Twitter Spaces sohbeti sırasında yaptı. 28 Kasım’da Elon Musk, Apple’ın “Twitter’da reklam vermeyi büyük ölçüde durdurduğunu” iddia etti ve platformun iOS istemcisini App Store’dan kaldırmakla tehdit ettiğini duyurdu. Buna yorum olarak Tesla CEO’su “İfade özgürlüğünden nefret mi ediyorlar?” diye takipçilerine bir soru yöneltti.

New York Times, Apple’ın 19 Kasım’da Colorado Springs’teki Club Q saldırısının ardından Twitter’da reklam vermeyi geçici olarak durdurduğunu bildirdi. Outlet, markaların, öncelikle ürünlerini insanlık trajedisiyle ilgili tweet’lerin yanında görmek istemedikleri için, silahlı çatışmalar ve felaketlerin ardından Twitter reklamlarını geri çevirme eğiliminde olduklarını belirtiyor. Apple’ı patlattıktan iki gün sonra Elon Musk, Tim Cook ile görüştüğünü söyledi. “Twitter’ın potansiyel olarak App Store’dan kaldırılmasıyla ilgili yanlış anlaşılmayı çözdük” diye yazdı. “Tim, Apple’ın bunu asla düşünmediğini biliyordu.” Cumartesi günü Musk, Apple’ın Twitter’daki en büyük reklamcı olduğunu ekledi. Aynı gün, reklamcılara “Twitter’a geri döndükleri için” teşekkür etti.

Ayrı bir gelişmede, Platformer’dan Zoë Schiffer Cumartesi günü Amazon’un da Twitter’da yeniden reklam vermeye başlamayı planladığını bildirdi. Perakende devinin, “şirketin reklam platformunda bazı güvenlik ayarlamaları yapana kadar” yılda yaklaşık 100 milyon dolar harcamayı taahhüt ettiği bildirildi.

Xiaomi yakında zamanda masaüstü bilgisayar pazarına girebilir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!
Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!